Wie ben ik 

Mijn naam is Frank, Mindfulness trainer (gediplomeerd mbct CIVAS), cognitieve fitness trainer, hypnotiseur,gecertificeerd eft/tft therapeut. Ik ben tijdens het grootste deel van mijn werkleven commercieel, en met name in verkoop functies,werkzaam geweest. Ik benader mijn clienten dan ook vanuit een nuchtere, zeer aardse kijk, maar met compassie en grote mate van betrokkenheid.

Mindfulness heeft mijn kijk op en de manier van leven zeer positief veranderd. Zodanig dat ik graag doorgeef wat mindfulness kan betekenen voor een ieder en hoe alle puzzelstukjes in je leven door bewustwording in elkaar gaan passen. Een proces wat je leven lang doorgaat en wat ervoor kan zorgen dat je bij jezelf komt en van daaruit een groeiproces teweegbrengt.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op