Referenties

You can always tell an expert! Thanks for congtiburint.

Loren

Bij Frank heb ik de cursus mindfulness en aanvullende de compassiecursus gedaan. Veel geleerd en veel aan gehad, nog steeds! Frank is een fijn mens, begripvol, rustig, luistert naar je en weet hoe te helpen. Ik hoop in de toekomst vaker een cursus bij Frank te volgen.

Vanessa

Ik heb de 8 weekse mindfulness training gedaan . Wat een positiviteit , warme energie en wat een fijne man is Frank.

Daardoor voel je jezelf direct op je gemak en durf je jezelf open te stellen.

Ik heb veel geleerd en een hoop tips en trics meegekregen, om beter bij mijzelf te blijven. Grenzen aan te geven, en om in mijn eigen kracht te blijven.

Bedankt Frank voor deze ervaring, ontdekkingsreis en jouw wijsheid! Ik ga hier zeker mee door !! Liefs Jenna

Jenna

Wat een bijzondere ervaring deze hypnose! Ik liep al een poosje mezelf voorbij en worstelde met angsten en vooral het gevoel overal controle over te willen houden. Zelfs het moment van hypnose voelde ik tot laatste moment het gevoel van angst en controle verlies. Maar de ontspanning tijdens en erna was een verlossing. Ik zie nu dat ik dingen gewoon kan en dingen kan en mag loslaten! Geef mijn grenzen aan en het voelt heerlijk! Dank je wel Frank ook voor de tips en trics die je mee gaf.

Tonny

Ik heb hypnose therapie van Frank mogen ontvangen in een periode dat ik er mentaal behoorlijk doorheen zat. Alles op dat moment was erg vlak en emotieloos. Na de eerste sessie merkte ik dat er een blokkade weg viel en ik voelde weer positiviteit door mijn lichaam. Na twee weken nogmaals een sessie gehad en voel me een ander mens. Ik kan alles weer omzetten naar positieve gedachten en mijn grenzen aangeven. De donkere sluier om me heen lijkt verdwenen te zijn. Frank bedankt voor deze ondersteuning die ik heel hard nodig had!

Remco

Frank werkt altijd vanuit de positiviteit van hemzelf en de persoon die het betreft. Dat maakt het verschil! Voor negativiteit is geen plaats........ Ga zo door Frank

Rob

Ik heb een hypnose mogen ontvangen bij Frank. Deze was zeer verhelderend. In mijn beroep als masseuse is het zeer belangrijk om goed in mijn kracht te staan. De hypnose van Frank zorgde ervoor dat ik beter mijn energie bij mijzelf kan houden en geen energie├źn overpak van andere mensen.... en dus vanuit deze kracht beter mensen kan helpen. Dank je Frank voor deze innerlijke rust!

Kirsten groenewold

Ik liep al een enige tijd met een blokkade en stond mezelf in de weg. Via familie ben ik bij Frank terecht gekomen en dit leidde tot een zeer prettige ontmoeting met Frank waarin ik voor het eerst onder hypnose ben gegaan om zo dichter tot mezelf te komen, meer van mezelf te gaan houden, mezelf te vertrouwen en lief te hebben. Een hele mooie , bijzondere en leerzame ervaring waar ik heel erg veel aan heb gehad. Bedankt Frank, we zien elkaar snel weer!

Michael

Ik heb altijd als een berg opgezien tegen mediteren. Dacht dat je daarbij geen gedachten mocht hebben en dat lukte me maar niet. Een uurtje met Frank heeft me daar helemaal van verlost, vind het nu heerlijk om elke dag een tijdje op m'n kussentje te gaan zitten!

Jurgen

Hai, Ik had erge pijn in de linker kant van mijn kaak. Het had te maken met een ontsteking aan een lymfebaan. Ik kon mijn mond nauwelijks open krijg van de pijn, dus eten ging ook nogal moeizaam. Toen gaf Frank mij 1 hypnose sessie en het leed was geleden, ik kon mijn mond weer normaal open doen en de volgende dag was de pijn helemaal weg!!! Groeten, Dorien

Dorien

Vond het spannend. Had nul ervaring met hypnose. Maar Frank stelde mij op mijn gemak en het was een hele bijzondere ervaring. Bedankt Frank!

Marloes

Frank heeft mij onder hypnose gebracht tijdens een migraine aanval. Het was voor mij de eerste keer onder hypnose en ik vond het dan ook best wel spannend. In eerste instantie durfde ik mij in niet over de geven. Gelukkig heeft Frank veel geduld en heb ik mij uiteindelijk kunnen overgeven. En met resultaat. Na de hypnose was mijn hoofdpijn gewoon weg, iets wat ik met paracetamol niet voor elkaar krijg!

Charmaine

We hebben een hele prettige kennismaking en mindfulnes-sessie gehad bij Frank. Hij heeft ons erg geholpen bij het ontspannen in de dagelijkse hectiek door middel van zijn werkwijze. Een aanrader voor eenieder die beter tot rust wilt komen.

Marvin en Liza

Gisteren voor het eerst in mijn leven onder hypnose. Wat een bijzondere gewaarwording was dat. Spanning uit mijn nek en schouders zijn stukken minder. Weet nu hoe ik bij spanning met handen. Dank je Frank

Ellis
Zelf een reactie achterlaten?

Vul het onderstaande formulier in. Uw reactie wordt zichtbaar zodra deze is goedgekeurd